Skydda din nya iPad

Surfplattor är otroligt populära och uppskattade bland människor idag. Har du bestämt dig för att köpa en iPad kan det vara bra att investera i passande tillbehör. På så sätt kan du skydda både skärmen och sidorna från repor och stötar. Det kan vara en prisvärd försäkring som kan få din iPad att hålla längre.

Skärmskydd i härdat glas

Repor och sprickor i displayen är bland de vanligaste olyckorna när det gäller tekniska produkter. Skador kan uppstå på olika sätt. Därför är det bra att ligga steget före och skydda din iPad innan olyckan är framme.

För att motverka repor kan du applicera ett skärmskydd på din display. Det kan vara en bra idé speciellt om du lånar ut din iPad eller låter barnen använda den. Skärmskyddet i härdat glas är tunt och diskret därför kompromissas inte din upplevelse.

Du kan dessutom passa på att handla ett fodral och därmed skydda sidorna mot stötar. Fodralet är ställbart vilket kan vara praktiskt och bekvämare för barnen.

Prisvärda tillbehör till din iPad

Du kan hitta passande produkter till din iPad på nätet. Välj mellan en rad produkter i olika färger och material. Skaffa något här och förläng livslängden på din surfplatta.