Magento - en e-handelsplattform

Om du brukar klicka dig in på olika e-butiker är chansen stor att du har surfat runt på en Magento-sajt. Magento är en plattform som e-handlare kan använda sig av för att tillhandahålla sina produkter åt sina kunder. Det innebär att du slipper bygga en egen hemsida från grunden med alla tekniska svårigheter som det innebär. Istället levereras ett färdigt koncept till dig som du kan anpassa efter egna behov. Det gör Magento till ett utmärkt val för dig som vill lägga tid på e-butikens huvudverksamhet istället.

En av de främsta anledningarna till att välja Magento är att den bygger på en öppen källkod. Det innebär att du alltid kan modifiera den efter hur du själv vill ha den istället för att vara låst åt en redan fastställd version. Med Magento är det du som bestämmer hur din plattform ska användas och hur den ska se ut. Dessutom är det lätt att ta hjälp av externa företag som gärna hjälper till med att hitta rätt variant för just din e-butik.

Magento har över 160 000 användare och antalet ökar stadigt. Med en stabil grund och möjlighet till flexibilitet har Magento blivit e-handlarnas favoritval. Det gör att det går lätt att få support om du undrar över den tekniska biten. Du kan också få råd och tips från andra som använder sig av samma system. Magento ägs av det multinationella företaget eBay som har sett till att pumpa in miljarder i företaget.

Eftersom Magento är så pass beprövat är det ett säkert kort när du vill hitta rätt plattform för din e-butik. Varje minut som går med krångel i din e-butik kostar pengar. Med Magento minimerar du problemen med den tekniska biten och ser till att intäkterna kan flyta på som planerat.