Artiklar i fokus
Styr youtube på din Boxee Box med mobilen

Styr Youtube med din mobil

Styr youtube på din Boxee Box med mobilen

Gott nytt år - Från oss till er!

Gott nytt år

Gott nytt år – Från oss till er!

Xbmc till Boxee Box - Snyggt och enkelt

Vi har testat xbmc till Boxee Box

Xbmc till Boxee Box – Snyggt och enkelt


Senaste rubriker
2

Styr Youtube med din mobil

Styr Youtube med mobilen

Bild .1

Boxee variant av Chromecast?

Jag är en av många som använder Boxee Box Youtube-app, den fungerar bra men är lite jobbig att styra eftersom fjärrkontrollen är såpass begränsad. När jag satt och lekte runt med appen så upptäckte jag (förmodligen gammalt) att man kan synka mobilens youtube-app och Boxee Box appen! Fortsätt läs… »

4

Gott nytt år

123

Må 2014 medföra många roliga saker

Tiden bara springer iväg för oss och nu firar vi snart in 2014 och kastar 2013 ut ur våra hus. Året som har gått har inneburit både tråkiga och roliga nyheter runt Boxee. De stora sakerna som har hänt är kort och gott Fortsätt läs… »

37

Vi har testat xbmc till Boxee Box

bild_1_

Snyggt & smidigt

Tidigare rapporterade vi om att utvecklingen utav boxee+ hade kommit igång efter ett längre uppehåll. Arbetet med att få igång xbmc till boxee har länge varit ett önskemål och sedan ett tag tillbaka är det en möjlighet. Vi har nu testat alpha versionen av xbmc for Boxee och vi är nöjda Fortsätt läs… »

Etiketter: , , ,
9

Information om Boxeed.in & XBMC

Boxeeplus 1.3.4

Bättre sent än aldrig.

Tiden springer iväg och verkliga livet hinner ikapp det digitala. På grund av  händelser i verkliga livet har det inte uppdaterats på ett tag, detta kommer dock att ändras på.

Nu till något roligare! Boxeeplus som gjorde vår Boxee Box roligare slutades att uppdateras och många misstänkte att vi inte skulle få se några nya uppdatering.En ny hemsida under ett nytt styre dök upp, www.boxeed.in . Den nya hemsidan innebar en uppdatering av Boxeehacket samt ett aktivt forum men den stora nyheter är XBMC för BoxeeBox! Fortsätt läs… »

11

Boxeeplus får en ny utvecklare

Boxeeplus.com

Boxee+Hacks istället för Boxee+

Senaste uppdateringen ifrån boxeeplus.com var för över 6 månader sedan. Nu har en person, vid namn Cigamit, startat ett nytt projekt i samma anda som boxeeplus. Vi som användare kommer inte märka någon skillnad förutom att det är boxeed.in istället för boxeeplus.com. De båda sidorna ser identiska ut men Boxeed.in har nu ett aktivt forum med aktiva person på. Fortsätt läs… »

%d bloggare gillar detta: