Boxee Cloudee släpps till ALLA

Molntjänst ifrån Boxee släpps till alla.

I somras annonserade Boxee att de jobbade med en molnbaserad tjänst vid namn Cloudee. Några månader har gått och den slutna betan är nu över och övergår till en allmän beta. Cloudee är en tjänst för att kunna dela med dig av dina filmer till din Iphone och även Boxee Box. Idagsläget stöds endast Iphone men i början av 2013 kommer även Android att få ta del av molntjänsten.

Sedan avslöjandet i början av juni har Cloudee varit i en stängd Beta. Under den stängda betan använde Boxee feedbacken de fick ifrån sina betatestar för att utveckla tjänsten på bästa sätt. I veckan lanserade Cloudee som en öppen Beta, tillgängliga för alla att ladda ner och använda gratis. Nya funktioner har tillkommit sedan den stängda betan men enligt dem själva ska det nu vara ännu enklare att dela filmer med sina vänner och familj.

Direktöversatt ifrån Cloudee kommer här ett smakprov på funktionerna.

Vi har tyvärr ingen chans själva att testa Cloudee till Iphone (då vi är androidbaserade på sweboxee ;) men vi inväntar några uttlåtanden av våra moderatorer.

DESKTOP UPLOADER

Med hjälp av Desktop uploader kan du ladda upp filmer till Cloudee gratis oavsett om du har Mac eller PC. Kompatibelt med båda operativ

 

CLOUDEE ON THE WEB

Via Cloudee.com kan du hantera din filmer, streama och dela filmerna med dina vänner.

Om Cloudee kommer bli något stort eller inte får framtiden utvisa.

De flesta av Boxee användarna är besvikna på att Boxee teamet valt att lägga energi på ett sidoprojekt istället för att lägga ner tid på uppdatering till Boxee Box. När version 1.5 som släpptes i mars lovades en stor uppdatering var tredje månad. Sedan den stora uppdateringen i mars skulle det ha kommit 2 st uppdateringar men ännu saknar vi buggfixar och optimering för själva Boxee mjukvaran.

Förhoppningsvis kan de nu släppa fokusen från Cloudee och återgå till Boxee.

 

Comments

comments

Etiketter: , ,