Boxee teamet lanserar ännu en hotfix (1.5.1.23734)

Boxee box inspireras av Microsoft?

Man börjar nästan misstänka att Boxee teamet har sneglat på Microsoft sätt att komma med uppdatering. Dröjer inte länge innan en ny fix är ute, vilket i sig är bra men de kanske kan vänta några dagar för att släppa en större fix?

Denna gång verkar den inte innehålla speciellt mycket då de inte har skrivit ut vad den åtgärdar exakt förutom manuell identifiering.

New Beta 3 firmware 1.5.1.23734 please download the file and rename it to boxee.iso or just to boxee (if the file extension is hidden)and then follow these instructions to install.This firmware has few bug fix’s which includes a fix for the manual ID.
 

Filen finner du här:    Boxee Box 1.5.1.23734 (29:e Feb)

Hur du uppdaterar finner du här:Uppdatera manuellt (svensk guide)

Comments

comments